Etichete

, , , , ,

Câte din lucrurile din casa ta le ții doar că „poate o să am cândva nevoie”, deși recunoști că în ultimii câțiva ani nu te-ai atins de el? Poate și tu întâmpini, ca și mine, probleme când vine vorba de a ne mai descotorosi de unele lucruri de care, fără să vrem, ne-am atașat.

Acesta a fost și cazul Catalinei, care într-o zi și-a dat seama că acea cutie de sub pat se tot umplea cu lucruri așezate acolo în așteptarea unui moment în care va fi nevoie de ele. Dar dacă la ea în cameră nu se potriveau, poate s-ar fi potrivit de minune în casa altcuiva și, mai mult decât atât, poate e exact lucrul de care acea persoană avea nevoie. Și nu ar merita să faci pe cineva fericit cu doar o poză, o postare pe pagina de facebook și o întâlnire în oraș? Așa a pornit Cătălina pagina Cluj Yard Sale în care pentru început și-a postat lucrușoarele din acea cutie de sub pat. Câteva sute de like-uri în doar câteva zile, lucruri împărțite noilor proprietari, fericire și mulțumiri din partea acestora iar proiectul e din ce în ce mai vizibil și recomandat.

Pe lângă faptul că îți poți lua unele lucruri gratis sau la un preț simbolic, poți de asemenea să și postezi lucruri din cutia ta de sub pat pentru ca acestea să ajungă la cineva în nevoie.

Pagina de Facebook o găsești aici: http://www.facebook.com/Cluj.Yard.Sale .

Reclame