Etichete

, , , , ,

Prima locație vizitată în prima zi a primei mele participări la Cluj Brands Tour a fost la primăria orașului. Deși întâlnirea a fost tare matinală, domnul primar Emil Boc ne-a întâmpinat cu brațele și ochii deschiși și a dat mâna cu toți bloggerii prezenți în sala de sticlă a primăriei. Ni s-a prezentat ca fiind foarte activ în social media: a început cu un check-in pe Foursquare iar apoi a pornit discuția pro/contra iPhone 5. Apoi am aflat că înainte cu câteva zile le dăduse follow pe twitter bloggerilor participanți la acest tur și se acomodase cu blogurile acestora. Frumos din partea unei oficialități, nu?

Ne-a spus că susține inițiativa Cluj 2020 prin care Clujul ar putea deveni capitală culturală europeană. Deși comisia europeană a propus că în anul 2021 să fie o capitală europeană românească, candidatura tot trebuie începută, susținută și promovată. Fiind întrebat care crede că sunt punctele forte ale Clujului, dânsul a mărturisit că festivalurile de genul TIFF și Comedy Cluj, dar ar dori să existe mult mai multe festivaluri culturale respectiv de muzică, care ar putea atrage turiști în Cluj. Ne-a spus și un mic secret: se va construi aici în următorii ani o „Buftea de Cluj”.


Am discutat cu domnul primar și despre situația din fotbalul clujean, iar dânsul ne-a declarat că Universitatea Cluj, fiind privită ca sufletul Clujului, nu va pleca în niciun caz de aici. De asemenea, am atins și problema Continentalului, despre care ne-a spus că l-ar introduce în mediul universitar, în acest context primind chiar și o ofertă din partea Michigan State University.

Am plecat de la întâlnirea cu Emil Boc mândră că orașul nostru are un primar atât de implicat în viața clujenilor și în proiectele dezvoltate de aceștia și care face tot posibilul să susțină ce e în interesul nostru.

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-NapocaSponsori principali: FarmecNapolactUrsusJolidonElectrogrupArobsLiliacGimmyLumea lumânărilorPartener media: 24 FUN ClujParteneri: Hotel AthosBistro MaitresseAutonom Rent-A-CarWebfactor.

Reclame